Information om andelsboligerne

Andelsboligerne ligger i Rantzausminde, Svendborgs vestlige bydel, og er placeret på begge sider af stamvejen Krebsen. I alt er der i SundParken 115 boliger, opdelt i 8 selvstændige andelsboligforeninger Husene er 1-plans eurodan-dobbelthuse, opført i røde mursten og med sorte eller røde betontagsten.

Boligerne, der er opført i perioden 2003-2008, er forberedt for seniorer. Der er således niveaufri adgang til boligerne, som indvendig er med brede døre og er uden dørtrin.

Boligerne opvarmes med naturgas og der er gulvvarme i alle rum. Boligerne er tilsluttet kabel-tv og har radonspærre som værn mod jordstråler.

Til hver bolig hører redskabsrum og carport, en lille have, flisebelagte gangarealer, og terrasse. Der er gæsteparkeringspladser i hver afdeling.

I SundParken og i Rantzausmindeområdet er der et godt udbygget net af cykel- og gangstier.

Afstande: Nærmeste dagligvarebutik Dagli’Brugsen (1 km), Dagligvarebutikker i Svendborg (6 km), Rantzausminde skole og sportshal (200 meter), Svendborg Sund og Rantzausminde lystbådehavn (1 km), Lehnskov skov og badestrand (3 km), Svendborg Svømme- og idrætshal (5 km) og Svendborg Golfklub (9 km).